Søk i denne bloggen

lørdag 7. mars 2015

Det flasker seg - tror jeg!

Takk for sist, medstudenter! Midtsamlingen tirsdag 3.mars var et hyggelig og etterlengtet gjensyn.

I tiden etter nyttår har jeg bekymret meg mye for prosjektoppgaven. Jeg har prøvd å utnytte den minimale ledige tiden jeg har, til å lese pensum, mens underbevisstheten har jobbet jevnt og trutt med problemstillingen. Tenkt, formulert og forkastet. Det har ikke vært lett. Men etter Arne Olavs gjennomgang og orientering om oppgave og eksamen, og de forløsende ordene "me er ikkje ute etter å ta dykk" (noe i den dur), så sank skuldrene litt.
Problemstillingen driver altså å sniker seg fram (jada - jeg vet jeg er sent ute...).
Det skal handle om å bruke wiki for å styrke lærernes delingskultur, øke den digitale kompetansen, og dermed den pedagogiske bruken av IKT i undervisningen ...noe i den dur. Og med min økende digitale kompetanse som følge av dette studiet, kan jeg være en tilgjengelig samarbeidspartner og medpedagog, og gjennom wikien også synliggjøre og markedsføre den nye kunnskapen min.
Wikiens stuktur og design er klar og jeg har skrevet en hel side på oppgaven i dag! Og da fikk jeg jammen svar på "hvor mange ord er det ca på en side?". Jeg kom fram til ca 500, så da er jeg omtrent 1/4 i mål :-).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar